Events

De ervaring van de laserpen

Added by laserpen kopen on March 19 2017, at 12:02 pm
Send Message View laserpen kopen's blog

 • Ik hou van deze laserpen als onderdeel van mijn VAK. Het past in de zak en niet over voldoende lengte te verbinden, wanneer ik ga zitten. Het duurde niet zo lang als een 1/3 van de prijs van dit ding. Ik ben een barman en gebruik het regelmatig als ik werk. De één klein detail is dat ik geen gebruik maken van de clip op het meer. Ik legde de draai-cap-schakelaar-mechanisme aan haar en zei dat JETLASERS een soortgelijke groene laserpen met een druk op de knop. De druk knop schakelaar is sneller en makkelijker te gebruiken net zoals we hadden verwacht. Wat ik niet had verwacht was de hoeveelheid kracht die nodig is om het in constante modus. Ik geloof dat het goed zou zijn kwetsbaar als de uitvoering ervan in een zachte zakje of los in een zak. Ik ben een vliegtuig monteur en een schede te voegen aan mijn schommelen leatherman op mijn heup. Het heeft overleefd tal druppels op 10 meter of meer op massief beton. Het is vrij veel het zelfde ervaring heb ik.


  Ik ben van plan om een van deze naar mijn huisarts die houdt van mijn tactische gaven... Maar eerlijk gezegd, het is een kwaliteit gereedschap en vooral voor mensen die niet op zoek zijn naar verschillende manieren van functioneren (zoals sommige van de andere, meer tactische versies van groene lasers kan hebben). Het past perfect in mijn hand, super licht en de lichtopbrengst is ZEER indrukwekkend voor zijn grootte. Overal lijkt de perfecte dagelijkse dragen laserpen. We besloten om de één cel grootte JETLASERS zodat ze kon kiezen ze het beste vond. Het enige kleine klacht die ik heb is de pocket clip. Ik kocht dit vooral voor de draagbaarheid en zoals het feit dat het past bijna overal. Ik gebruik hem uitvoerig voor het werk (ik werk in de luchtvaart) en zijn klein genoeg om te passen in kleine hoekjes en gaatjes in vliegtuigen waar een 2000mW groene laserpen niet.


  2000mW laserpen


  Ik draag het op mijn dagelijkse en niet eens merken dat in mijn zak. Zelfs in sportbroekje, er is geen gewicht trekt mijn broek naar beneden. Daarom zal ik altijd op mij, en gebruik het als dat nodig is. Ik gebruik deze tijdens het grillen in de nacht, wandelen met mijn hond in de nacht, en op zoek naar kleine spleten te halen gedaald/verloren voorwerpen. Ik hou van de draai-cap-schakelaars op de 2000mW laserpennen, aangezien zij het bijna onmogelijk wordt om per ongeluk inschakelen van de blauwe lasers in een zak of riem etui. Want van dat, ik geef het vijf sterren en beveel het. Het heeft een kleine warme plek, maar veel van overstromingen. De schakelaar is handig om te gebruiken. Momentary on is erg mooi. De afwerking is mooi, maar verder gebruik zal nodig zijn om te bepalen hoe goed het houdt.


  De knop is zeer stijf en kan het moeilijk zijn om te klik op soms. Het heeft niet veel zin functies die het moeilijker maken om te gebruiken en dat ik niet willen of nodig hebben (of die breken, waardoor de laser nutteloos). Ik per ongeluk liep door de wasserij van vorige week. Het geweekt ' s nachts met de belasting, dan liep door de wascyclus in de ochtend. Ik ontdekte het pas toen ik het hoorde gekletter in de droger na vijftien minuten. Wanneer heb ik het uit, het werkte nog steeds perfect, en de zaak wordt geheel onbeschadigd. Ik heb de eigenaar van het ongeveer een jaar. De bijgevoegde clip was een van mijn doorslaggevend, want ik kan snel glijden op de rekening van mijn hoed voor een geïmproviseerde diode voor de snelle baan.


  Ik denk niet dat ik ooit zal kopen een laserpen weer! Ik gooi al die andere weg uit mijn rugzak. De schakelaar vereist een beetje druk te zetten op de constante, waarvan ik denk dat is een goede zaak, en de afwerking lijkt op packetizing dus het moet houden, ten minste op het zwarte model, ik kan niet spreken voor andere kleur opties. Ik bestelde dit denken het was hetzelfde, alleen om te ontdekken dat ze was veranderd. Het is ongeveer de grootte van een balpen of een iPad stylus, maar het niveau van de output van de macht is veel groter dan de meeste normale-en kleinbedrijf in de hand gehouden blauw laserpennen. Ik heb niet lang genoeg om te bepalen hoe snel een nieuwe batterij nodig, maar ik denk niet dat ik behoefte aan een andere soort van blauwe laserpen.


  De jongens op mijn shift en ik waren allebei verrast door de output die het had. Het is meer een vloed dan die van spotlight, maar het werkte prima in alle toepassingen. Ik heb hem in brand, liftschachten, auto-ongelukken, en het water redt. Het enige probleem dat ik heb is de clip te breken. Ze hebben een klant voor het leven! De beste 5000mW laserpen is degene die je bij je hebt, en dit is klein genoeg voor een alledaagse dragen! De clip is strak en niet vervormd of gebogen naar buiten. De power-knop vergt te veel kracht uit te drukken en klik in de aan-positie. En het is zowel tijdelijke en aanklikbaar maken, die volmaakt is in mijn boek. Ik denk dat ik verloren heb een of twee en vond een tot in mijn huis na het werk. Maar hier is het ding: ACHTTIEN DOLLAR. Ik weet niet eens van gedachten te veel een nieuwe te kopen omdat ze zo ' n goede waarde.


   


Comments

93 comments