Events

adidas y3 online

Posted by Eugenia Minter On February 27

Send Message View Discussions

adidas tubular shadow gaat verder en verrast ons nog een keer. Deze keer koos adidas ervoor om de adidas ZX Flux een nieuw uiterlijk te geven door het in een patroon te bedekken dat het uiterlijk van vingerafdrukken nabootst. Laten we het Adidas ZX Flux Fingerprint Pack eens van dichterbij bekijken. De ZX Flux wordt geleverd met een bovenkant gevuld met zwarte en witte ronde lijnen die lijken op het uiterlijk van de vingerafdrukken van een hand. Het Fingerprint-pakket zal in twee kleurvakken worden geleverd, één zal worden geleverd met rode accenten op de kanten dubrae en de hielkooi, terwijl de tweede wordt geleverd met koningsblauwe accenten op de hielkooi, tong en dubrae. Wit verschijnt op de tussenzool, voering en veters om de esthetiek van de schoen te voltooien.


De adidas y3 online is een slanke versie van de racer met een lichtgewicht bouwwijze en een opvallende asymmetrische veterplaat. Het Primeknit-bovenwerk wordt versterkt door een doorzichtige hielschacht en een versterkte teen-box voor ademende duurzaamheid. Afgewerkt met een helder groenblauw bovenwerk, komt de sneaker absoluut uit de toon en is een comfortabele manier om kleur aan je kledingkast toe te voegen. Sinds het begin van de ZX-lijn sneakers heeft adidas ons naar de toekomst gedreven en is het nog steeds succesvol. De nieuwste iteratie van het model duwt de envelop goed in de kosmos met een look die zowel zwaar op de technologie en stijl.


Vandaag bekijken we de nieuwste versie met de naam adidas yeezy boost 350 v2. De schoen krijgt een ruimtethema op de bovenkant omdat het een geheel rode esthetiek heeft die is uitgerust met 'galaxy'-functies die het de juiste' ruimteweergave 'geven. Er verschijnen extra rode klappen op de hielkap, de voering van de zool, de veters en de merknaam Three Stripes aan de zijkanten. Net als bij alle andere eerdere releases wanneer de bovenste is geraakt met de flits van een camera, verandert hij van kleur met dit specifieke paar het hebben van de XENO-negatieve materialen die pronken met het heldere kleurenbereik.


Report this discussion

Replies to This Discussion